Reabilitare, modernizare si dotare Centrul Cultural Ovidiu si Asezamant Cultural Poiana

La initiative primarului George Scupra ,Primaria Orasului Ovidiu a demarat lucrarile de reabilitare si modernizare la centrele culturale din Ovidiu si Poiana . Valoarea investitiei la Centrul Cultural Ovidiu este de 1.148.925 lei din care 10 % din valoare este s ustinuta din bugetul local si 90 % din bugetul statului. Reabilitarea cuprinde lucrari de arhitectura interioara,de rezistenta, inlocuire instalatii termice,sanitare si climatizare. Sala de spectacole va beneficia de sistem de sunet si lumini moderne,izolatie fonica,  sistem de ventilatie si un generator automatizat de 55kw.

Lucrarile vor fi finalizate la data de 25 aprile anul in curs, moment in care se va deschide si programul Sali de spectacole al Centrului Cultural Ovidiu.

Lucrarile asezemantului cultural din Poiana sunt in termen,  in luna decembrie finalizandu-se acoperisul urmand ca pana la data de 1 iunie anul in curs lucrarile de extindere si reabilitare( zidarie si pereti, tencuieli, pavaje, pardoseli,scari,izolatii,geamuri,acoperis, ventilatie )  sa fie finalizate. Proiectul are in component lucrari capitale la instalatia electrica ,sanitara si termica inclusive lucrari de rezistenta.

 

 

George Scupra

Primar Oras Ovidiu