Astazi 21.04.2015 elevii clasei a IX-a A ai Liceului Tehnologic ,, Ion Podaru ’’ din Ovidiu, au inaintat un memoriu in atentia primarului George Scupra cu privire la infiintarea unui post de radio in incinta Liceului Tehnologic ,,Ion Podaru’’.
Proiectul dezbatut se intituleaza ,,Super radio. Cultura si relaxare pentru elevi si profesori’’ si are ca obiectiv principal optimizarea comunicarii in scoala, imbunatatirea modului de petrecere a timpului liber din pauza, difuzarea de muzica, facilitarea campaniilor educative, transmiterea stirilor de ultima ora din viata scolii si a comunitatii locale. Echipa de proiect este formata din: Barbuleasa Andreea, Achim Bianca, Prutianu Iulia, Ludosanu Andreea, Paduraru Madalina si Raftu Costina si este coordonata de domnul, profesor si diriginte, Paris Mihai.
Primarul George Scupra a fost incantat de ideea si implicarea elevilor, impreuna cu care au convenit un program de lucru pentru a putea implementa acest proiect.
Au fost abordate si alte teme de discutie la solicitarea elevilor privind problemele comunitatii si probleme administrative ale Orasului Ovidu.