In acest moment, in tot orasul Ovidiu, dar si in satele Poiana si Culmea, retelele de apa si electricitate sunt functionale, dupa numeroasele interventii ENEL, carora le multumim, cauzate de fenomenele meteorologice deosebite.
In orasul Ovidiu se circula in conditii de iarna pe 90% din drumurile principale si strazile secundare, urmand ca in cursul noptii sa se continue lucrarile de deszapezire si pentru celelalte, astfel incat la prima ora sa fie in intregime practicabile.
Maine dimineata, incepand cu ora 07:30, va avea loc o alta actiune de deszapezire la care vor participa angajati ai: primariei, OVI-PREST CON, Club Sportiv Ovidiu, asistati social, dar si voluntari, pentru eliberarea trotuarelor, parcarilor si statiilor de autobuz.
In acest moment, 8 persoane din Tulcea si 2 din Cernavoda sunt in custodia primariei dupa ce au ramas inzapeziti; acestora li s-au pus la dispozitie cazare si hrana.
Pentru satul Culmea, s-a reusit aprovizionarea cetatenilor cu alimente in timp util, iar incepand din aceasta seara s-au deblocat drumurile de acces. Retelele de apa si electricitate sunt acum functionale, dupa ce au avut loc mai multe interventii.
In satul Poiana in acest moment a fost creat un drum de acces, cu antemergator, fiind deja realizate in convoi 3 drumuri dus-intors, Ovidiu-Poiana. Pana maine dimineata si drumurile din interiorul satului vor fi practicabile, iar retelele de apa si curent electric sunt functionale in tot satul.
Multumim firmei Zip-Escort care a pus astazi la dispozitie senilata cu care au fost salvate vieti omenesti: 5 copii, 1 persoana ce trebuia sa ajunga la dializa si o femeie insarcinata. Totodata multumim Serviciului de Ambulanta al Judetului Constanta care a raspuns prompt la solicitarile noastre, dar si firmei GSM NET care a contribuit cu alimente.