Astazi, 11 septembrie 2017, primarul orasului Ovidiu a participat alaturi de cadrele didactice, consilieri locali si reprezentanti ai Politiei Locale la deschiderea noului an scolar, la toate unitatile de invatamant din Ovidiu, Satele Poiana si Culmea.
,, Educatia este darul cel mai de pret pe care il putem oferi copiilor nostri. Ne dorim ca si in acest an scolar sa dezvoltam parteneriatul familie – scoala – administratie locala, pentru a sprijini copiii in lungul drum al formarii lor profesionale dar si al personalitatii. In intampinarea acestui demers si in acest an, al treilea consecutiv, primaria Ovidiu va acorda burse de merit pentru elevii cu medii intre 8.50 si 10, iar ca noutate se vor acorda burse de merit si pentru profesorii cu rezultate notabile la concursuile nationale si olimpiade.
Imi exprim convingerea ca reprezentatii administratiei locale impreuna cu cadrele didactice vor veni in intampinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educatie la un nivel modern si performant. Urez parintilor un an cu multe satisfactii din parte copiilor, cadrelor didactice putere de munca si elevilor success si curaj pentru implinirea idealurilor’’ ( primar George Scupra)
Administratia locala din Orasul Ovidiu condusa de primarul George Scupra a finalizat lucrarile , pentru ca la inceputul anului scolar copiii din gradinitile si scolile din Ovidiu, Poiana si Culmea sa beneficieze de toate conditiile si dotarile necesare actului de invatamant la standarde moderne.
Avand in vedere faptul, ca a fost aprobat proiectul de construire a unei scoli noi in satul Poiana, cursurile elevilor si prescolarilor se vor desfasura in Centrul Cultural din Poiana, unde au fost realizate lucrari de compartimentare pentru a crea noi clase, cu dotarile aferente, pentru desfasurarea in conditii optime a procesului de educatie.