O serie de evenimente va avea loc, în perioada următoare, în Ovidiu, cu prilejul sărbătoririi Zilelor Orașului. Pe lângă spectacolele organizate de autorităţile locale, locuitorii oraşului vor avea parte de o surpriză: se lansează cartea “Ovidiu 100”, în contextul Centenarului!

Oraşul Ovidiu va îmbrăca “straie” de sărbătoare la finele acestei luni! Este vorba despre sărbătorirea Zilei Oraşului Ovidiu cu prilejul căreia autorităţile locale în frunte cu primarul oraşului, George Scupra, au organizat o serie de evenimente artistice şi culturale anul acesta. Evenimentul se întinde pe trei zile de weekend şi cuprinde o serie de activităţi cunoscute, dar şi mai puţin cunoscute de ovidieni.

Anul 2018 este deosebit de ceilalţi! Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, lansează cartea şi filmul “Ovidiu 100” care se adresează tuturor celor ce doresc să afle istoria oraşului dar şi să constate evoluţia sa pe parcursul ultimilor 100 de ani. “Cartea „Ovidiu 100” va fi lansată, vineri, 22 iunie a.c., odată cu un film, în care va fi prezentată evoluția orașului în ultimii 100 de ani”, a afirmat primarul George Scupra, marți, 19 iunie a.c., în cadrul unei conferințe de presă.

Evenimentele dedicate Zilelor Ovidiu vor avea loc la sfârșitul lunii. Festivalul “Elena Roizen” va fi organizat pentru ultimul an la această dată, autorităţile locale susţin că vor să mute evenimentul începând cu anul viitor la data de 1 februarie, ziua artistei. „Ediția din acest an a Festivalului „Elena Roizen” este ultima când se ține la această dată pentru că dorim să o mutăm pe data de 1 februarie, de ziua artistei, în interiorul Centrului Cultural”, a adăugat primarul.

Printre invitaţii speciali se află şi nume cunoscute din lumea muzicii româneşti. Gabriel Cotabiţă, Aurelian Temişan şi Oana Sârbu sunt doar câţiva dintre artiştii invitaţi să cânte pe scena ovidiană.

Paula SOLOMON

 

Sursa: https://www.replicaonline.ro