Copiii pasionații de sporturi pe apă din Ovidiu, au acum ocazia a de le pune în practică. CSO Ovidiu, clubul sportiv din localitate a înființat o nouă secție, cea de caiac – canoe.

CSO Ovidiu se dezvoltă în fiecare zi tot mai mult, iar sportivii care se antrenează aici, obțin rezultate tot mai bune și se afirmă la competițiile zonale și naționale la care participă. Având acces la lacul Ovidiu, de pe debarcaderul construit odată cu faleza și care permite intrarea și ieșirea din apă ușor, conducerea clubului sportiv împreună cu administrația locală, au luat decizia a înființa și o secție de caiac – canoe.

Deși este deschis de puțin timp, deja sunt peste 20 de copii înscriși, de pregătirea lor ocupându-se antrenorul Gabriel Voda, iar părinții copiilor interesați îl pot contacta la numărul de telefon 0746.48.44.34 pentru noi înscrieri. Cursurile sunt gratuite.

Atunci când este sezonul cald și vremea o permite, antrenamentele se fac pe lac, în rest, sportivii antrenându-se în sala de sport pentru a avea condiție fizică.