Astazi, 10 septembrie 2018, primarul orasului Ovidiu a participat alaturi de cadrele didactice, consilieri locali si reprezentanti ai Politiei Locale la deschiderea noului an scolar, la toate unitatile de invatamant din Ovidiu, Satele Poiana si Culmea.
Si in acest an primaria Ovidiu a facut investitii in unitatile de invatamant, asigurand toate conditiile pentru desfasurarea actului de invatamant in conditii optime.
Ca noutate in acest an, a mai fost deschisa o clasa cu orar prelungit la Gradinita ,,Zig Zag’’, unde primaria subventioneaza 50% din costurile cu masa copiilor.

,, Educatia este darul cel mai de pret pe care il putem oferi copiilor nostri. Ne dorim ca si in acest an scolar sa dezvoltam parteneriatul familie – scoala – administratie locala, pentru a sprijini copiii in lungul drum al formarii lor profesionale dar si al personalitatii. In intampinarea acestui demers si in acest an, al treilea consecutiv, primaria Ovidiu va acorda burse de merit pentru elevii cu medii intre 8.50 si 10, se vor acorda burse de merit si pentru profesorii cu rezultate notabile la concursuile nationale si olimpiade.
Imi exprim convingerea ca reprezentatii administratiei locale impreuna cu cadrele didactice vor veni in intampinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educatie la un nivel modern si performant. Urez parintilor un an cu multe satisfactii din parte copiilor, cadrelor didactice putere de munca si elevilor success si curaj pentru implinirea idealurilor’’ ( primar George Scupra)