ovi-protect

Ovi-Protect SRL vă protejează casa, familia și afacerea.

Societatea comercială vă oferă monitorizare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la prețuri începând de la 130 de lei (plus TVA). 

Pentru a veni în sprijinul clienților noi, sistemul de antiefracție este oferit gratuit, în custodie. Veți scuti, astfel, sume foarte importante de bani.

Ovi-Protect are echipamene de ultimă oră, un dispecerat ultramodern, dar și angajați bine pregătiți.

Detalii, informații șip programări se pot obține la numărul de telefon 0749178501, de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:00.

ovi protect servicii monitorizare

„Ne dorim sa fim un permanent factor de siguranță pentru cetățenii orașului Ovidiu, pentru agenții economici și clienții noștri, datorita strânsei colaborări pe care o avem cu autoritățile locale, politie si celelalte instituții de ordine publica. Suntem susținuți de PRIMĂRIA ORAȘULUI OVIDIU și CONSILIUL LOCAL, care depun toate eforturile necesare pentru ca OVI-PROTECT să se înscrie cu succes în elita firmelor de paza și protecție. Suntem în strânsă legătură cu POLIȚIA LOCALĂ, având la bază un protocol de colaborare si un scop comun: O COMUNITATE LOCALA MAI ÎNCREZĂTOARE, UN ORAȘ MAI SIGUR.”, spun reprezentanții Ovi-Protect.

 

Sursa: https://www.ct100.ro