Astăzi, 17.10.2018, dl. Primar George Scupra a oficiat ceremonia de împlinire a 50 de ani de căsătorie pentru 11 cupluri din orașul Ovidiu.
Cu acest prilej s-au depănat amintiri, s-a ciocnit o cupă de șampanie iar cuplurile au primit căte 500 lei, o carte cu istoria orașului Ovidiu, fotografii de la oficierea de astăzi dar și un buchet de flori.
”Mă simt onorat și bucuros de fiecare dată, când oficiez această ceremonie de 50 ani de căsătorie, mai ales în acest an, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri și ne aducem aminte de bunicii și străbunicii nostri care au contribuit la dezvoltarea comunității noastre. Vă înmânez cartea ”Ovidiu 100”,realizată în acest an, cu o importanță aparte în istoria României dar și a orașului nostru. Sper ca această carte aniversară, să vă reamintească de rudele, cunoștintele și prietenii dumneavoastră, care de-a lungul timpului au făcut ca orașul nostru să se dezvolte iar comunitatea să trăiască într-o deplină armonie. Vă doresc un sincer La multi ani!” (George Scupra)

Fotografia postată de Primaria Ovidiu.