Evenimentul va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 14.30 în cadrul Târgului Național de Produse Tradiționale ( locație: Aqua Magic, Mamaia).

La inițiativa dl. primar George Scupra a fost creată această asociație cu scopul de a relansa agricultura locală dar și promovarea fermierilor și produsele acestora. Orașul Ovidiu, prin satele Poiana și Culmea este recunoscut pentru livezile, viță de vie și produsele legumicole.

Asociația ‘’Poiana lui Ovidiu” va prezenta producatori locali și produse din zona Dobrogei alături de cunoscuții Țărani Dobrogeni și mult asteptații producatori ai Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale care vor veni la târg cu miere și produse apicole, legume, brânzeturi,proaspete și maturate și derivate din lapte, dulcețuri, gemuri,siriropuri, murături, diverse sortimente de zacuști,produse din carne, mezeluri tradiționale specifice fiecărei regiuni a țării.
Mircea Ovezea, producător din orașul Ovidiu va prezenta publicului spre degustare produse din carne de pasare, pui, rață și bibilică.

Degustarea bunătaților preparate de Mircea Ovezea vor fi însoțite de muzică dobrogeană și de dansurile Anasamblului de Dansuri Tradiționale “Dobrogeanca”, din orașul Ovidiu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane