,, Era o necesitate si totodata un lucru normal sa facem acest proiect fiind destul de dificil pentru ambulanta, pompieri, serviciile de curierat si orice tip de corespondenta sa asigure servicii prompte si corecte, cetatenii neavand o strada si un numar postal arondat. In acest moment am demarat o actiune de schimbare a cartilor de identitate care este suportata de primarie si nu de cetatean, deoarece am considerat ca asa este normal avand in vedere faptul ca unele carti de identitate inca sunt valabile. Cei care doresc sa-si schimbe buletinul sunt asteptati la Serviciul de Evidenta a Populatiei din cadrul primariei Ovidiu. M-am consultat cu batranii satului si am stabilit de comun acord cum ar trebui sa denumim strazile. Astfel, s-a considerat oportun ca tematica aleasa pentru atribuirea denumirilor de strazi sa fie axata pe domeniul agriculturii si al ramurilor ce deriva din acest domeniu, ca fiind specificul zonei si pe relatarile oamenilor referitoare la: locul unde era situata Crama – str. Cramei, eroi de razboi – str. Locotenent Barbat Spiridon si str. Plutonier Vucea Niculae, hramul bisericii din localitate – str. Sf. Ilie, locul unde este situate scoala – str. Scolii, locurile unde functionau ateliere sau activitati mestesugaresti – str. Atelierului, str. Olarului, str. Croitorului, str. Tamplarului, str. Strungarului, str. Troitei, str. Morii, precum si referitoare la Halta Culmea – str. Feroviara, str. Garii. ‘’ ( primar, George Scupra)

La sfarsitul anului 2019 primaria Ovidiu odata cu aprobarea Planul Urbanistic General al orasului Ovidiu, la initiativa dl. primar George Scupra satelor Culmea Nord si Culmea Sud i-au fost atribuite noi denumiri de strazi, in conformitate cu specificul zonei, criteriile fiind stabilite in functie de istoricul acestei asezari si relatarile oamenilor din zona care convietuiesc in comunitate de mai bine de 30-40 de ani.

Strazi, denumire finala:
I. Cartier Culmea Nord:
Str. Cantinei, str. Strungarului, str. Troitei, str. Tamplarului, str. Croitorului, str. Atelierului, str. Morii, str. Balantei, str. Garii, str. Olarului, str. Plutonier Vucea Niculae
II. Cartier Culmea Sud:
Str. Fermierului, str. Scolii, str. Serelor, str. Piersicilor, str. Ciresilor, str. Caisilor, str. Tineretului, str. Sf. Ilie, str. Murelor, str. Pelinului, str. Mare, str. Magnoliei, Aleea Livezilor, str. Principala, str. Zmeurei, str. Fragilor, str. Bobocilor, str. Bujorului, str. Ogorului, str. Berzei, str. Carabusului, str. Cramei, str. Locotenent Barbat Spiridon.