Organizatia USR Ovidiu, in ultimele zile, din motive usor de inteles, aduce in atentia locuitorilor din Ovidiu subiecte MINCINOASE:

?amenda data de Garda de Mediu, in valoare de 50.000 lei, nu a fost data societatii OVI PREST (care gestioneaza groapa de gunoi pentru deseuri inerte), ci catre o firma privata care gestioneaza groapa de gunoi menajer, aflată intr-o cu totul alta locație

?doamna candidat face confuzie între groapa de inerte și rampa de gunoi menajer, aducând prejudicii de imagine orașului nostru

?intr-un alt film video, realizat in cartierul Tineretului, candidata USR si presedintele Dan Barna, induc si acuza primaria de lipsa proiectelor de asfaltare si iluminat public. Ii informam din nou (cu toate ca aceste lucruri au fost facute deja publice) ca racordarea cartierului la iluminat public este deja in derulare, iar proiectul de asfaltare a trecut de prima faza la Compania Nationala de Investitii.

✅In aceste conditii, in care dezinformarea primează, facem apel catre cetateni sa se informeze corect!

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Uniți. USR Ovidiu 1z Dragi cetățeni, Am reclamat în spațiul public problema colectării și tratării deșeurilor din U.A.T Ovidiu.... Vezi mai mult i De web Decimal DMS -atitude 44.277136 44°16'37" N Longitude 28.529255 28°31'45"E focuspress.ro Amendă de 50.000 de lei pentru operatorul gropii de gunoi din Ovi... Află mai multe”
Este posibil ca imaginea să conţină: text