- Luni – 18 iulie: Seară dobrogeană: omologăm o rețetă veche ,,tocan de oaie dobrogean’’ în cel mai mare ceaun din România (2 t) și vă invitam la degustare gratuită. Totodată avem ca invitați peste 100 de copii de la centrele DGASPC pentru a se bucura de aceste preparate tradiționale, plăcinte dobrogene și deserturi, oferite de Frăția Ceaunelor și grupul Angelo.
- Marți – 19 iulie: Seară pescărească: preparate autentice din pește: borș de pește lipovenesc, saramură, scoicile dobrogeanului etc. Rețetele vor fi preparate de Restaurantele Lotca, Cherhana Ovidiu și alți invitați.
- Miercuri – 20 iulie: Seară turco – tătară: preparate tradiționale (șuberek, kobete, kuwurma etc), deserturi autentice (baclavale) dar și alte surprize pregătite de Restaurantul Jade Oriental Cafe și alți invitați.
- Joi – 21 iulie : Seară grecească: festin autentic grecesc cu nelipsitele preparate ( gyros, creveți saganaki, souvlaki, portocalopita, ekmek etc) ce vor fi preparate de Elenis Authentik Greek Taverna
- Vineri – Duminică: street food cu produse diversificate pentru toate gusturile
CONSULTARE ASUPRA PROPUNERILOR PRELIMINARE PLAN URBANISTIC ZONAL ” ANSAMBLU FUNCTIUNI MIXTE “
- Amplasament: UTR 6, LM 3U parcela A564/2/3 în suprafață de 7900 MP situat în INTRAVILANULorașului Ovidiu, nr.cad. 107534, jud. Constanța -Initiator...