Echipa pregătită de Mircea Bangheorghe este neînvinsă în actualul sezon al Ligii a IV-a

CSO Ovidiu continuă să rămână neînvinsă după cinci etape disputate din actualul sezon al Ligii a IV-a. Formația antrenată de Mircea Bangheorghe a bifat a treia victorie consecutivă, impunându-se sâmbătă pe terenul celor de la CS Lumina, cu 5-4. Meciul a fost unul spectaculos, cu răsturnări de scor, gazdele reușind să revină și să egaleze în două rânduri. Echipa din Ovidiu s-a desprins rapid, conducând cu 2-0, dar CS Lumina a restabilit echilibrul. Elevii lui Mircea Bangheorghe au trecut din nou în avantaj, dar s-au văzut egalați încă o dată. Două goluri consecutive au părut să aducă liniștea, dar gazdele au redus din handicap și finalul a fost încins. Scorul a rămas neschimbat până la ultimul fluier și CSO Ovidiu a câștigat prin golurile înscrise de Paul Lazăr 2, Marius Șuta, Mircea Bangheorghe și Ionuț Cristea.

Au evoluat pentru CSO Ovidiu: Macovei – Mudjdei, Bangheorghe, R. Ghiță, Lupu – Stavian, Șuta, Iuzeir – Er. Sali, P. Lazăr, Nițu. Au mai intrat: N. Constantin, Cristea, Amet.

În urma acestui rezultat, CSO Ovidiu ocupă locul 6, cu 11 puncte și golaveraj 19-14. Marți, de la ora 17.00, echipa pregătită de Mircea Bangheorghe joacă în etapa a 6-a, pe teren propriu, cu CSO Murtfatlar.