Ieri, 16 octombrie, s-a desfășurat o nouă etapă în Campionatul Național de handbal. Junioarele III de la Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu joacă în etapa zonală, în grupa D și au avut meci cu echipa CS KIR Constanța, pe care a învins-o cu scorul de 31-10.

Cele mai multe goluri pentru fetele din Ovidiu, 11 la număr, au fost înscrise de către Cătălina Constantin.

Meciul s-a desfășurat pe un teren din Mangalia, iar în urma acestei victorii clare echipa CSO Ovidiu a urcat pe poziția a II-a în clasament, după HC Omer Constanța.

Precizăm că în etapa zonală, grupa D, sunt înscrise 7 echipe, respectiv: HC Omer Constanța, CSO Ovidiu, CSS Medgidia, CSM Fetești, CSS Tulcea, CSS 1 Constanța și Asociația CS KIR Constanța.

Antrenoarea CSO Ovidiu, Cristina Rusali, a fost foarte mulțumită de jocul elevelor sale, născute în anii 2008 și 2009. De asemenea, a felicitat-o și pe antrenoarea de la Asociația CS KIR Constanța.

”În primul rând, vreau să o felicit pe colega mea de la Asociația CS KIR Constanța – ne bucurăm că avem din ce în ce mai multe echipe din județul nostru. Cinci dintre echipele grupei D sunt din județul Constanța. Mă bucur foarte mult că fetele noastre au jucat într-un mod colectiv, fair-play și sperăm să gestionăm și mai bine fiecare fază a jocului și să facem o figură din ce în ce mai bună, să progresăm de la meci la meci. Este foarte important să câștigăm la capitolul frumusețe în joc!”, a precizat Cristina Rusali.

Nu în ultimul rând, ea a ținut să aducă mulțumiri conducerii Primăriei orașului Ovidiu, fără de care nu ar fi putut să desfășoare activitatea de antrenor al echipei de handbal.

”Mulțumesc Primăriei, precum și domnului primar pentru  susținerea de ani de zile a tuturor echipelor sportive din orașul Ovidiu.”