Echipa Old Boys a cucerit trofeul după ce a câștigat finala în urma loviturilor de departajare

Faza finală a celei de-a șasea ediții a Cupei Ovidiu la fotbal s-a desfășurat pe parcursul săptămânii trecute, cu ocazia Zilelor Orașului Ovidiu. La startul întrecerii organizate de Primăria Orașului Ovidiu au fost prezente 6 echipe, printre care și câștigătoarele fazelor pe satele Culmea și Poiana. Participantele au fost împărțite în două grupe, primele două clasate calificându-se în semifinale.

Rezultate înregistrate – Grupa A: Old Boys – The Bank’s 4-1, Old boys – FC Culmea 5-1, FC Culmea – The Bank’s 4-4, Grupa B: Joga Bonito – FC Ovidienii 7-6,  Joga Bonito – Academia Barca 8-3, Academia Barca – FC Ovidienii 3-5.  Clasamente: Grupa A: 1. Old Boys 6p, 2. The Bank’s 1p, 3. FC Culmea 1p; Grupa B: 1. Joga Bonito 6p, 2. FC Ovidienii 3p, 3. Academia Barca 0p.

Sâmbătă s-au desfășurat cele două semifinale, pe terenul sintetic al bazei sportive a orașului Ovidiu. Prima a fost câștigată de Joga Bonito, care s-a impus cu 4-2 în fața celor de la The Bank’s. A doua s-a încheiat tot la o diferență de două goluri, Old Boys trecând cu 2-0 de FC Ovidienii.

Ziua de duminică a fost deschisă de finala mică, unde The Bank’s a învins cu 5-3 pe FC Ovidienii și a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Marea finală pentru trofeu s-a disputat între Old Boys și Joga Bonito și a fost una extrem de spectaculoasă. Cele două echipe s-au luptat de la egal la egal, astfel că, la finalul timpului regulamentar, scorul a fost 1-1 și s-a trecut la loviturile de departajare. Cei de la Old Boys și-au stăpânit mai bine emoțiile și au câștigat cu 3-2.

Trofeul a fost înmânat de Primarul Orașului Ovidiu, George Scupra, care a oficiat festivitatea de premiere, acordând și cupele și ddiplomele pentru celelalte echipe aflate pe podium, și i-a felicitat pe toți participanții.