La sfârșitul săptămânii trecute, în 21 și 22 mai, la Complexul Sportiv de la Izvorani s-a desfășurat competiția de Ashihara Karate Romanian Open, cu participarea a peste 350 de sportivi din țara noastră, precum și a unei delegații din Serbia.

Din partea Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu au participat 15 competitori, cu vârste cuprinse între 5 și 19 ani, coordonați de antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Sâmbătă, 21 mai, s-au desfășurat probele de copii și de cadeți, 1 și 2. În cea de-a doua zi a compeției au avut loc probele de juniori și seniori.

Iată ce rezultate au obținut sportivii de la Ovidiu:

Prima zi de concurs:

  1. Ghitulescu Eva – Locul I
  2. Merla Ilie – Locul I
  3. Saban Selciuc – Locul III
  4. Pagu Adrian – Locul III

Cea de-a doua  zi de concurs a venit cu provocări mai mari și a adus următoarele rezultate:

  1. Pena Flavius – Locul II
  2. Toboc Vlad – Locul III
  3. Marin Andrei – Locul III
  4. Gurita Andreea – Locul III
  5. Ardeleanu Alexia – Locul III
  6. Gheorghe Liviu – Locul III

Antrenorul secției de karate a CSO Ovidiu, Ștefan Ghițulescu, s-a arătat mulțumit de rezultatele obținute de sportivii săi, cu atât mai mult cu cât printre cei care au reușit să urce pe podium sunt și 4 debutanți.

”La o competiție de o așa anvergură, din cei 15 participanți, 10 au reușit să obțină medalii. Adversarii au fost foarte puternici dar faptul că am susținut o pregătire intensă în ultimele două luni de zile ne-au adus aceste rezultate, de care putem fi mândri.

Pe această cale vreau să felicit sportivii care s-au remarcat în mod deosebit, respectiv Merlă, Ghițulescu și Pena dar îi felicităm și pe cei care nu au reușit să se claseze pe podium pentru efortul depus și pentru meciurile bune pe care le-au făcut.  Aceste rezultate ne fac să privim cu încredere spre viitor și spre competițiile la care urmează să participăm. Mulțumim Primăriei Ovidiu și conducerii Clubului Sportiv Orășenesc pentru sprijin, implicare și profesionalism în dezvoltarea sportului.

De asemenea, vreau să felicit toți sportivii pentru munca depusă, consecvență și disciplina de care au dat dovadă în ultimele două luni.”, a subliniat antrenorul Ștefan Ghițulescu.