Marți s-au desemnat primii câștigătorii la Campionatele Naționale de haltere pentru juniori I, care au loc la Sala de Sport din orașul Ovidiu

Cei mai buni juniori I din haltere românești au început marți lupta pentru medalii la Campionatul Național, care are loc în Sala de Sport din orașul Ovidiu. Prima competiție de acest nivel la haltere găzduită de Ovidiu și organizată de Primăria Ovidiu, prin CSO Ovidiu, a debutat într-o atmosferă de sărbătoare. Încântați de condițiile oferite de organizatori, sportivii s-au concentrat asupra concursului, reușind rezultate spectaculoase. Peste 110 halterofili de la 25 de cluburi din întreaga țară se vor întrece în cele 3 zile ale competiției.

Cei trei campioni de la CSO Ovidiu vor intrat în concurs începând de miercuri, cu speranțe mari la titluri naționale. Prima va intra în scenă Ioana Țurcanu (16 ani), la categoria 76 kilograme, proba fiind programată miercuri, începând cu ora 10.30. Sora sa mai mare, Gabriela Țurcanu (18 ani), va evolua tot miercuri, la categoria +87 kilograme, începând cu ora 17.00. Joi, de la ora 10.30, va urca pe podiumul de concurs Ionuț Tucă (18 ani), mare favorit la câștigarea medaliilor de aur în proba de 102 kilograme.