PRIMĂRIA ORAȘULUI OVIDIU

GRĂDINIȚA ZIG – ZAG

 

Grădinița Zig-Zag din orașul Ovidiu, județul Constanța, este o instituție educativă dedicată dezvoltării și îngrijirii copiilor într-un mediu sigur și stimulativ. Cu o echipă dedicată de educatori profesioniști, grădinița oferă un cadru prietenos și cald în care fiecare copil este încurajat să exploreze, să învețe și să se dezvolte într-un ritm propriu.

Amenajată cu săli de clasă luminoase și dotate cu materiale didactice moderne, Grădinița Zig-Zag pune accent pe educția holistică, încurajând nu doar dezvoltarea intelectuală, ci și cea emoțională și socială a micuților. Programul educațional este structurat pentru a stimula creativitatea, curiozitatea și abilitățile cognitive ale copiilor, oferindu-le o bază solidă pentru tranziția către învățământul primar.

În plus față de activitățile didactice, grădinița organizează diverse activități extracurriculare, excursii și evenimente culturale, care contribuie la dezvoltarea abilităților sociale și la întărirea legăturii dintre copii, părinți și comunitatea școlară. Părinții apreciază implicarea activă a educatoarelor și comunicarea deschisă, care asigură o colaborare eficientă pentru bunăstarea și progresul fiecărui copil.

Grădinița Zig-Zag se bucură de o reputație solidă în comunitatea locală, fiind recunoscută pentru standardele înalte de calitate în educație și pentru atmosfera familială pe care o creează. Este un loc unde fiecare copil este încurajat să-și descopere talentele și să-și construiască fundația pentru succesul viitor într-un mod plin de bucurie și înțelegere.